Донбас в вогні: Красногорівка під обстрілами бойовиків перетворюється на руїни (відео)

Проросійські терористи ведуть обстріли як по позиціях українських військових, так і по будинках нечисленних мирних мешканців.

Красногорівка. Фото: patrioty.org.uaУкраїнські журналісти опублікували на YouTube-каналі ТСН відеозапис, на якій зафіксовані наслідки обстрілу проросійських бойовиків так званої "ДНР" населеного пункту Красногорівка Донецької області, повідомляють Патріоти України.

В ніч на 26 липня в Мар'їнці бойовики напали з трьох сторін під прикриттям кулеметного і автоматного вогню. Кульове поранення отримав один військовослужбовець батальйону "Донбас". Крім цього, в Красногорівці в ту ж саму ніч горіли позиції військовослужбовців української армії.

Журналісти підкреслюють, що бойовики обстрілювали і житлові квартали. Місцеві мешканці, чиї будинки розташовані на околиці, кажуть, що провокації є тут нормою.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...