"Допомагав Януковичу влаштовувати зрежисовані прес-конференції": У мережі виклали компромат на спікера АТО Лисенка (документ)

Андрій Лисенко, який розповідає про ситуацію у зоні АТО, має досвід роботи у Головному управлінні прес-служби і комунікацій часів президентства Віктора Януковича.

Андрій Лисенко. Фото:ipress.ua

Спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко в 2012-2014 роках працював заступником керівника Головного управління прес-служби і комунікацій - керівником управління прес-служби АП часів президентства Віктора Януковича. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олексій Братущак, інформують Патріоти України.

"Як пише Вікіпедія, зараз Лисенко "є найбільш авторитетним і одним з двох державних інформаційних джерел про війну на Донбасі". Ну, авторитет Лисенка не піддається сумніву. Але ким же був пан Лисенко в 2013-му? Він допомагав Януковичу влаштовувати зрежисовані прес конференції", - написав журналіст.

Також Братущак опублікував розпорядження, яким 26 грудня 2013 року під час протистоянь на Майдані Лисенко отримав чергове підвищення.

Цінний кадр Януковича щодня розповідає нам про АТО...Тут ФБ нагадав прес-конференцію Януковича трирічної давнини. На ні...
Опубліковано Oleksii Bratushchak 1 березень 2016 р.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...