"Допрос" проводили трое "сотрудников МГБ", - журналісти "Дождя" про пригоди у катівнях "ДНР"

Сергій Єрженков і Василь Полонський розповіли, що фізичного насильства співробітники МДБ не застосовували, а знущалися чисто психологічно.

Ілюстрація:UkrMedia

Затримані вчора в самопроголошеній "ДНР" журналісти "Дождя" Сергій Єрженков і Василь Полонський видворені з "республіки" і вже перебувають на території РФ. Про це пише Donbass.ua, інформують Патріоти України.

Кореспондентів затримали увечері 25 листопада. Як розповів Полонський, "співробітники МДБ ДНР" прийшли до них в квартиру, після чого їх відвезли в головний будинок "Міністерства".

"Допит" проводили троє "співробітників МДБ". Вони переглянули записи журналістів і видалили їх. Також вони заблокували телефон Полонського, поламали телефон і заблокували ноутбук Єрженкова, йдеться в повідомленні.

Фізичного насильства "співробітники МДБ не застосовували". "Знущалися чисто психологічно, не більше того", - сказав Полонський.

Тепер Полонському та Єрженкову в'їзд в "ДНР" заборонений.

Телеканал стверджує, що його знімальна група отримала акредитацію для роботи в Донецьку у Службі безпеки України і "міністерстві інформації ДНР".

Раніше в "ДНР" повідомили, що журналісти телеканалу "Дождь" видворені в Росію, оскільки "необ'єктивно" висвітлювали ситуацію.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...