Допит Януковича викликав справжній ажіотаж: З'явилися фото

Підготовка до допиту йде за планом, ніяких затримок не очікується.

Натовп журналістів в коридорі Святошинського районного суду міста Києва, де має відбутися відео-допит біглого екс-президента України Віктора Януковича у справі про розстріли на Майдані. (Київ, 25.11.2106). Фото: "Апостроф"

Призначений на 13:00 25 листопада відео-допит президента-втікача Віктора Януковича викликав великий інтерес з боку представників ЗМІ. Знімки зробив фотокореспондент "Апострофа" Владислав Мусієнко, повідомляють Патріоти України.

На фотографіях видно, що перед входом в будівлю Святошинського суду утворилася велика черга з представників засобів масової інформації, які прагнуть потрапити до залу суду, де буде проходити відео-допит президента-втікача Віктора Януковича.

На даний момент прохід до зали закрито. Журналісти знаходяться в холі будівлі. За словами представників суду, підготовка до допиту Віктора Януковича йде за планом, ніяких затримок не очікується.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...