Допитано десятки людей: У поліції зробили важливу заяву щодо вбивства правозахисниці Ноздровської

Речник поліції Київщини не захотів відповідати на запитання, що сказав екс-наречений загиблої Віталій Сергеєв і що стало причиною його виклику на допит.

Ірина Ноздровська. Фото: umoloda.kiev.ua

Слідство у справі про вбивство юристки Ірини Ноздровської допитало вже близько 50 осіб, а результати розтину ще чекає. Про це розповів речник Головного управління Національної поліції у Київській області Микола Жукович в ефірі каналу "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

"У нас ще немає результатів судово-медичної експертизи, щоб чітко сказати, від чого настала смерть", – сказав він.

"Ми проводимо низку слідчих дій. Вже близько 50 осіб допитали Створено потужно слідчо-оперативну групу, якою керує безпосередньо начальник управління", – наголосив Жукович.

Речник поліції Київщини не захотів відповідати на запитання, що сказав екс-наречений загиблої Віталій Сергеєв і що стало причиною його виклику на допит.

"Всі прізвища не будемо розповідати, й що вони говорили - теж", – сказав він і додав, що це може зашкодити слідству

На запитання, чому вилучили авто Сергеєва, Жукович пояснив: "Будемо проводити низку слідчих дій з речами загиблої і з деякими речами, які можуть бути у свідків. Будемо звертатися до суду, щоб отримати тимчасовий доступ до речей, і проводити експертизи".

Щодо версій він сказав: "Це може бути пов’язано з її професійною діяльність чи з тим, що їй погрожували. Всі версії відпрацьовуємо і перевіряємо"

Юрист і криміналіст Анна Маляр сказала у коментарі каналу, що Ірина Ноздровська зверталася до поліції щодо погроз її життю.

Як відомо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області виявили тіло жінки. Виявилося, що це юристка Ірина Ноздровська, яку 30 грудня оголосили у розшук.

Колишній наречений убитої Ірини Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився дати свідчення. За його словами, вони зустрічалися з листопада 2016-го до червня 2017 року, а в останнє він бачив загиблу у серпні.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатінської, яку у с.Демидів 30 вересня 2015 року насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У травні 2017 року Росошанського засудили до 7 років ув’язнення, його захист подав апеляцію.

27 грудня Апеляційний суд Києва відмовив йому у звільненні і продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Військовий отримав травми під час евакуації пораненого, але командир заборонив йому проходити медичне обстеження: Суд поставив крапку у справі

середа, 1 травень 2024, 8:30

Корабельний районний суд міста Миколаєва розглянув справу військовослужбовця одного з стрілецьких батальйонів, якого обвинувачували у самовільному залишенні військової частини в умовах воєнного стану, передають Патріоти України. Як зазначено у матеріал...

Бронь та відстрочка від мобілізації: Названо перелік документів, які треба взяти до військкомату

середа, 1 травень 2024, 8:24

Речник Полтавського обласного ТЦК та СП, майор Роман Істомін наголосив, що насамперед, до військкомату потрібно приходити з особистими та військово-обліковими документами: паспортом, ідентифікаційним кодом, військовим квитком (або тимчасовим посвідченн...