Дорожній фронт: У ДТП на Житомирщині постраждали батько і четверо малолітніх дітей

Під час руху водій не впорався з керуванням, що і стало причиною зіткнення з бордюром.

У ДТП на Житомирщині постраждали батько і четверо малолітніх дітей. Фото: rbc.ua.

У Житомирській області сталася страшна аварія, в якій постраждав батько і четверо його малолітніх дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 16 червня в селі Перемога Новоград-Волинського району. Автомобіль Peugeot Partner, під керуванням 37-річного водія, злетів із дороги і врізався в бордюрний камінь.

У результаті ДТП батько і четверо його дітей отримали тяжкі травми, розповіли у прес-службі головного управління Національної поліції в Житомирській області.

"У 7-річного хлопчика лікарі діагностували перелом стегна, двоє його сестер 6 і 11 років отримали удари і множинні рани. Найважчі травми отримала 10-річна дівчинка, попередньо в неї перелом хребта", - розповіли в прес-службі поліції.

Обставини ДТП встановлюються. За попередньою інформацією, під час руху водій не впорався з керуванням, що і стало причиною зіткнення з бордюром. Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху).

Зазначимо, що за минулу добу на дорогах України сталося 75 дорожньо-транспортних пригод.

Як повідомили в управлінні безпеки дорожнього руху Національної поліції України, в результаті аварій загинули 2 людини, ще 104 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Всього ДТП

Загинули, людина

Постраждали, людина

За добу

75

2

104

З початку року

11474

+1367

14291

Усього з початку 2016 року в Україні сталося 11474 ДТП. У них загинули 1367 і постраждала 14291 людина.

Патріоти України звертаються до всіх учасників дорожнього руху! Будьте уважні й обережні на дорогах! Не порушуйте правила дорожнього руху! Пам'ятайте, що ваші життя і здоров'я, а також життя і здоров'я інших учасників дорожнього руху в ваших руках!

Статистика аварій тільки за останній тиждень жахає: 14 червня на Вінниччині сталася жахлива аварія, в якій загинули чотири людини: автомобіль Dacia Logan врізався в дерево і загорівся.

13 червня в Херсоні автомобіль збив на пішохідному переході сім'ю із трьох людей. Від отриманих травм 26-річна жінка померла, її 6-річний син і сестра чоловіка перебувають в лікарні у тяжкому стані.

На Хмельниччині 10 червня розбився автомобіль із родиною. ДТП сталася в місті Красилів. Рухаючись вулицею Ярослава Мудрого, 32-річний водій Renault не впорався з керуванням і врізався в опору дорожнього знаку, після чого машина перекинулася. У результаті ДТП 32-річний пасажир легковика загинув на місці, а його 30-річна дружина отримала переломи ребер, стегна і таза. Ще два пасажири також отримали важкі травми.

У селищі Забуччя на Київщині в результаті ДТП загинув водій ВАЗу, ще три людини отримали травми. Аварія сталася ввечері, 9 червня, в районі автозаправної станції "КЛО". У результаті невдалого маневрування водій ВАЗ-2105, втративши керування, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з Opel.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...