Довго не церемонився: П'яний працівник СІЗО побив жінку, бо та... не відповіла на його залицяння

Залицяльник ударив жінку та намагався зірвати з неї золотий ланцюжок.

Скріншот

У Черкасах чоловік кілька разів ударив жінку, бо та не відповіла взаємністю на його залицяння, повідомляють Патріоти України.

Інспектори, які прибули на виклик до бару по вул. Нарбутівська, з’ясували, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння почав чіплятись до працівниці бару, але та дала відсіч.

Після цього він ударив її декілька разів по обличчю та намагався зірвати золотий ланцюжок із шиї. Поведінка чоловіка була зухвалою, він лаявся. Окрім того, погрожував звільненням, оскільки сам є працівником СІЗО. Зловмисника доставили до міського відділу поліції.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...