Дозріває ще одна "бабуся Путіна": Нове шоу Лорак розкритикували у мережі (відео)

Уважні глядачі помітили, що у новій програмі не було пісень українською.
Ані Лорак. Фото: соцмережі.

У мережі обговорюють нове шоу Ані Лорак "Дива". Анонс виступу співачка виклала напередодні у себе в Instagram з підписом: "Вмикай сьогодні! Повна версія концерту шоу DIVA. На телеканалі "Інтер", передають Патріоти України.

Багато хто зазначив, що дивився виступ із задоволенням і "на одному диханні". Однак знайшлися і критики артистки. Зокрема, під постом можна зустріти такі коментарі: "Достала Лорак уже со своим маскарадом, который слизала под копирку у зарубежных звезд", "А это ничего, что концерты были повсюду, кроме Украины", "Блин, ну все у Бейонсе слизано".

Також люди пишуть: "Помпезное шоу, чувствуется влияние Филиппа Киркорова. Ани, а почему ж не спели ни одной украинской песни, или уже стесняетесь родного языка?", "ПідстаркуВата кобилка".


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...