Друга Путіна Депардьє звинуватили у зґвалтуванні

Французького актора Жерара Депардьє звинуватили в нападі та зґвалтуванні молодої актриси. Про це пише ВВС з посиланням на джерела у прокуратурі Парижа, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що обвинувачення проти Депардьє висунула 22-річна французька акторка і письменниця. Вона подала скаргу проти 69-річного актора 27 серпня у відділення жандармерії міста Ламбеск, що неподалік від Марселя. Жінка заявила, що зґвалтування сталося цього місяця вдома у Депардьє в Парижі.

Справу розглядатимуть правоохоронці французької столиці. Повідомляється, що жінка, ім'я якої не називають, була знайома з актором і працювала на проекті, який стосувався особи, близької до зірки французького кіно.

Водночас адвокат актора заявив інформагентству AFP, що Депардьє категорично заперечує обвинувачення. Як відомо, Жерар Депардьє отримав російське громадянство відповідно до указу глави Росії Володимира Путіна від 1 січня 2013 року. 18 березня він не полінувався прийти на вибори президента Росії.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...