Дружина - в реанімації: У страшній ДТП у Польщі загинув український журналіст

У четвер, 10 січня, у Польщі в автомобільній аварії загинув відомий український журналіст Роман Кісіль. Інцидент стався в місті Ілжа Мазовецького воєводства, повідомляють Патріоти України.


Разом із 37-річним журналістом загинула його 60-річна матір. Крім того, важких травм зазнала дружина Кісіля, яка перебуває в реанімації в лікарні у Радомі.

В момент аварії в авто перебувала і однорічна дитина, яка на сьогодні в задовільному стані перебуває на обстеженні в лікарні.

До Радома виїхала керівниця консульського відділу Посольства України в Польщі Світлана Криса, щоб надати постраждалим консульсько-правову допомогу.

Поліція встановлює причини аварії. За попередніми даними, авто Toyota, в якому перебувала сім'я журналіста, зіткнулося з вантажівкою Iveco. За даними правоохоронців, обидва водії були тверезими. Водій вантажівки не постраждав.

Джерело: Укрінформ

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...