Дружина принца Гаррі не зважила на протест королеви: Герцогиня Сассекська повертається на великий екран (відео)

Фільм, який був знятий ще в 2011 році і головну роль в якому зіграла Меган, покажуть в цьому році.

37-річна екс-актриса Меган Маркл, яка в травні минулого року вийшла заміж за принца Гаррі і стала герцогинею Сассекською, повертається на великий екран. Про це повідомляє журнал People, інформують Патріоти України. За інформацією видання, фільм «Посібник для хлопчиків і дівчаток, як скотитися вниз» (The Boys and Girls Guide to Getting Down), який був знятий ще в 2011 році і головну роль в якому зіграла Меган, покажуть в цьому році.

Сценарій картини написав Пол Сапіано. Сюжет побудований навколо молодих людей (включаючи Дану - героїню Меган Маркл), які відриваються на божевільних вечірках в Лос-Анджелесі. Разом з Меган в фільмі знялися Адам Палли і Макс Грінфілд.


Тепер, через майже вісім років після його прем'єри (він свого часу вже був показаний на американському телебаченні), фільм збираються випустити повторно в кінці цього року, обгрунтовано вважаючи, що на цей раз картина буде користуватися підвищеним інтересом публіки, яка бажає побачити дружину принца в пікантних сценах.

Меган стала відома завдяки ролі в серіалі «Форс-мажори» (Suits). Однак після того, як було оголошено про її заручини з 34-річним принцом Гаррі, Маркл вирішила закінчити кар'єру.

"Я не бачу в цьому нічого поганого. Я просто розумію, що треба змінюватися. Це нова глава, вірно? А також, майте на увазі, я знімалася в цьому серіалі протягом семи років. Нам дуже, дуже пощастило, що в серіал так довго йшов. Я дуже пишаюся роботою, яку я проробила там, але тепер прийшов час присвятити себе Гаррі", - сказала вона в своєму першому спільному інтерв'ю з принцом в листопаді 2017 року.

А недавно Меган Маркл призначили патроном Королівського Національного театру. За словами провідного історика Роберта Лейсі, Меган могла б повернутися в шоу-бізнес, але вже в новій ролі:

"Призначити Меган патроном - дуже продумане рішення з боку королеви. Це може зв'язати герцогиню з шоу-бізнесом дуже незвичайним способом. Ця посада створена спеціально для неї. Я бачу, як Маркл захоплена цією роботою. Не виключено, що ми побачимо, як одного разу дружина принца Гаррі виступить на сцені Національного театру",- сказав він.

"У Національного театру є досить радикальний досвід вирішення складних соціальних проблем на даний момент і створення нових п'єс і постановок. Так що це може стати тією областю, де вона може проявити себе",- додав Лейсі.



Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...