"Друзі, аплодуйте!": Юна кримчанка виграла для України міжнародний конкурс піаністів

Христина Михайличенко здобула перемогу на міжнародному музичному конкурсі Merci Maestro в Брюсселі.

Юна піаністка Христина Михайличенко. Фото: kryminfo.net.

Юна піаністка Христина Михайличенко, сім'я якої переїхала в Київську область з анексованого Росією Криму, здобула перемогу на міжнародному конкурсі Merci Maestro в Брюсселі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Більше 40 учасників в групі А. Конкурс у два тури. До другого туру пройшло 15 дітей у віці до 11 років, і це вже всі лауреати міжнародних конкурсів, хто приїхав в європейську столицю продемонструвати національну музичну академічну школу. Друзі, аплодуйте, Україна перша! " - повідомила мама 10-річної дівчинки Наталія Михайличенко.

Раніше документальний фільм "Pianino for Peace" ("Піаніно для світу"), де також розповідається про долю маленької кримчанки, отримав визнання на міжнародному фестивалі світу і кіно "International Peace & Film Festival". Український проект WoMo склав список дітей, які "здивували Україну в цьому році", в який також увійшла юна піаністка з Криму.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...