Духовні скрепи: У Росії продавці супермаркету замкнули підлітка у холодильнику (відео)

Подія сталася у російському місті Сургуті.


У Сургуті продавці супермаркета "Пятерочка" звинуватили підлітка в крадіжці і закрили в холодильному приміщенні до приїзду поліції. Про це повідомляє російське видання "Лента.ру", інформують Патріоти України.

Сургутські слідчі почали перевірку дій продавців за статтею 127 КК ( "Незаконне позбавлення людини свободи, не пов'язане з його викраденням"), говориться на сайті прес-служби відомства.

За даними порталу СТВ, персоналу магазину "Пятерочка" здалася дивною поведінка підлітка: вони запідозрили його в крадіжці. Юнака обшукали, після чого замкнули в приміщенні. На кадрах, знятих ним, видно, як він намагався вибратися з приміщення з коробками, але двері зачинені.

"А що вартувати його, хай там сидить", - говорить один зі співробітників.

Як запевняє сам юнак, його звинуватили в крадіжці, але обшук і камери відеоспостереження цю версію не підтвердили. За словами постраждалого, співробітники магазина вимагали з нього гроші і погрожували викликати "своїх" співробітників поліції.

Проте після приїзду правоохоронців і матері неповнолітнього, "підозрюваного" відпустили. Володимир Долматов пояснив, що за фактом інциденту вони з мамою звернуться в прокуратуру.




Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...