"Духовно живуть, не те що бандерівці": Фото з Луганська вразили навіть росіян

Ілля Варламов представив проекти Олександра Чекменьова "Великдень" і "Люди з вулиць Луганська" 1994-2013 років.

Великодні замальовки Олександра Чекменьова з Луганська. Фото: ЖЖ.

Російський блогер Ілля Варламов опублікував знімки луганського фотографа, які викликали значний резонанс серед користувачів російського сегменту соцмереж. "Хочу показати вам роботи українського фотографа Олександра Чекменьова. Він родом з Луганська, і велика частина його фотопроектів була відзнята саме там. В основному це серії фотографій, присвячені вуличному життю або трудовим будням звичайних людей", - пише він у своєму блозі на LiveJournal, передають Патріоти України.

Зокрема, в публікації Варламов були представлені проекти Чекменьова "Великдень" і "Люди з вулиць Луганська" 1994-2013 років.

Відповідні знімки викликали неоднозначну реакцію серед російських користувачів LiveJournal, одні відзначили, що фотограф занадто перебільшує, інші назвали регіон "викидом совка" і зажадали від України "забрати Луганськ назад".

"Духовно живуть, не те що бандерівці і піндоси!" - пише pharao.

"Таке можна знімати по всій російській провінції. У росіян модно говорити, що американці всіх своїх худорлявих людей давно в кіно зняли. Так самі росіяни всіх своїх громадян, схожих на людей, давно вже в ЗМІ показали", - зазначив dragon_dances

"Я не вірю, що там живуть одні алконавти. А фотографії доводять, що там немає нормальних людей. Не вірю. Автор бреше", - вважає sanna2010.

"Ну є ще терористи, які за відомостями проходять як шахтарі і трактористи. Нормальні давно звалили з цього оплоту русского мира на Україні", - відповів йому dragon_dances.

"Страшно, блін!" - підкреслив vodovatov

"Який колоритний край "ЛНР", - заявив roadfront

"Залишкові викиди совка", - зазначив Васьок Васечкин.

"Хохли, терміново заберіть ЦЕ назад!!!" - зажадав befree220513.

"Як сказав мені один москвич в 2008 р. за кілька днів до подій 080808 в Грузії:

- Крим ми заберемо!

- А Донбас? (Питаю я)

- А у нас такого гівна і так навалом ", - резюмував robitnuk.

.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...