Дуже дешево: У Мінську продають рушники з "ввічливими людьми" (фото)

Рушники з російськими триколорами, орденами, прицілами, літаками і шевронами "ввічливі люди" з'явилися на полицях гіпермаркетів напередодні 23 лютого.

У білоруській торгової мережі Гіппо продаються вафельні рушники з принтом "ввічливі люди". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Єврорадіо".

За даними видання, рушники з російськими триколорами, орденами, прицілами, літаками і шевронами "ввічливі люди" з'явилися на полицях гіпермаркетів напередодні 23 лютого і коштують 1 рубль 99 копійок (трохи менше долара).

"Купували російську тканину для цих рушників. Відшили. Ні в кого не виникало питань до принтів. Ніхто не дзвонив, не уточнював", - зазначила фахівець зі збуту Тетяна. Вона каже, що на підприємстві не знали, що означає термін "ввічливі люди".

"Чому з'явилися ці рушники, мені складно пояснити. Звичайно, тепер відреагуємо. Рушники в магазини більше поставлятися не будуть, а ті, що є, будемо повертати. Ми про це подбаємо", - додала вона.
Спеціаліст підрозділу невиробничих товарів Гіппо спочатку впевнено заявляє, що під "ввічливими людьми" працівники мережі мають на увазі "те ж, що і всі інші люди". "Це, скоріше, питання не до нас, а до постачальника. У нас найширший асортимент. Перевірити кожну номенклатуру неможливо. Якщо у покупців є питання, нехай звертаються офіційно. Ми розглянемо", - пояснила вона.
Видання уточнило, що через кілька хвилин до редакції Єврорадіо передзвонив чоловік, який представився директором компанії БелВіллесден (Гіппо - її торгова марка). "Він цікавиться, що Єврорадіо має проти Росії, Білорусі, Володимира Путіна, Олександра Лукашенка і словосполучення" ввічливі люди "на рушниках", - наголошується в повідомленні.
За його словами, тканину для рушників закуплена в російському Івановому і має всі необхідні сертифікати якості, а оскільки "ввічливими людьми" називаються підрозділи російських збройних сил і в Росії такі рушники вільно продаються, то і в Білорусі ними торгувати цілком прийнятно.

"Почувши, що Росія і Білорусь - різні держави і що Білорусь досі офіційно не визнала Крим російським, чоловік, що дзвонив дивується і заявляє, що" просто хотів мужиків привітати з 23 лютого", - уточнюється в повідомленні.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...