"Дуже дивна поведінка дружини Олени відразу після вибуху": Розвідник сумнівається в смерті "Мотороли"

Розвідник вважає, що керівника бандформування "Спарта" на місці вибуху могло і не бути.
Моторолу могли не вбити? Ілюстрація: соцмережі.

Смерть бойовика "Мотороли" могла бути інсценуванням. Раніше таку думку висловив колишній начальник Головного слідчого управління СБУ генерал Василь Вовк, тепер аналогічне припущення озвучив один із співробітників Сил спеціальних операцій ЗСУ, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що громадянина РФ Арсена Павлова підірвали в ліфті будинку в окупованому Донецьку 16 жовтня 2016 року. Розвідник вважає, що керівника бандформування "Спарта" на місці вибуху могло і не бути. До таких підозр його наштовхнув аналіз в соцмережах поведінки дружини Мотороли - Олени.

Справа в тому, що в інтернеті військовий знайомиться з бойовиками, громадянами РФ та жителями тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Розвідник через деякий час отримує від них корисну інформацію. За словами співробітника ССО, ця робота досить індивідуальна і непроста.

Він розповів, що додався в друзі в мережі до дружини "Мотороли" вже після смерті терориста. "Що мені сподобалося - по ту сторону спецслужби трохи протупили. Як тільки "Моторолу" підірвали в ліфті - Олена, яка вже повинна сумувати, почала постити свої селфи", - розповів він.

Проте, продовжив розвідник, потім фото видалили, як і "лівих друзів". "Та інформацію вже засікли. А це означає, що "Моторола" може бути живий, а Олену з її сторінкою просто пропустили повз уваги", - сказав він.

Джерело: Вести-UA

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...