Дуже класна промова: У соцмережах з захопленням відреагували на новорічне звернення Порошенка

​Українці вважають, що це одне з найкращих поздоровлень гаранта за всю історію незалежності.

Петро Порошенко у новорічному зверненні до українців. Фото: скрін відео

Новорічне звернення президента України Петра Порошенка викликало бурхливу схвальну реакцію в соцмережах. Промова глави держави, яку показали в ефірі українських каналів і опублікували в Facebook, надихнула українців, зазначають Патріоти України.

Ролик на офіційній сторінці за кілька годин набрав 100 тис. переглядів і майже 2000 репостів.

"Дуже класна промова, дуже правильний зміст, хороший відеоряд і саундтрек. Вперше, за 25 років, без соплів і стогонів, так тримати!" - пише Вадим Томашевський.

"У цьому році відмінне привітання від президента! Нарешті ми відійшли від совдепівських штампів", - вважає Олександр Світловський.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...