Дуже несподівано: Ющенку можуть вручити підозру

Підозру Віктору Ющенку може бути вручено в рамках розслідування кримінального провадження щодо незаконної передачі земель Сухолуччя Віктору Януковичу.
Віктору Ющенку можуть вручити підозру? Фото: Україна молода.

Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України готує підозру третьому президентові України Віктору Ющенку. Про це повідомили українським ЗМІ власні джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За інформацією співрозмовника агентства, підозру Ющенку може бути вручено в рамках розслідування кримінального провадження щодо незаконної передачі земель Сухолуччя (Межигір'я - ред.) Віктору Януковичу. Йдеться про зловживання службовим становищем при виділенні та передачі цих земель.

У свою чергу, керівник Управління спецрозслідування ГПУ Сергій Горбатюк не підтвердив інформацію про те, що Віктору Ющенку підготовлено підозру в рамках даної справи. За його словами, це провадження їх управління повернуло НАБУ. У ньому фігурують Янукович та інші особи. "Справу знаю. Чи є там навіть допит свідка Ющенка - не знаю. Підозру точно не оголошували", - додав він.

Джерело: УНН

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...