Дуже смачно! Як приготувати кабачкову ікру в мультиварці (рецепт)

Бажаєш дізнатися, як готується смачна домашня кабачкова ікра? Про це вирішили розповісти Патріоти України.

Так, кабачкова ікра - джерело вітамінів. А якщо ти маєш мультиварку, то приготування кабачкової ікри в домашніх умовах перетворюється на суцільне задоволення - не потрібно стояти біля гарячої плити в жарку пору року, кабачкова ікра в мультиварці готується практично сама.

Кабачкова ікра в мультиварці - інгредієнти:

  • 400 г кабачків,
  • 2 цибулини,
  • 1 морква,
  • 1 болгарський перець,
  • 1 ст. ложка томатної пасти,
  • 0,5 ч. ложки цукру,
  • 2 ст. ложки олії,
  • духмяний перець за смаком,
  • червоний мелений перець за смаком,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

Кабачкова ікра в мультиварці - приготування:

  1. Цибулю і моркву довільно поріж невеликими шматочками.
  2. Включи мультиварку, вибери режим "Випічка", 20 хвилин, налий олію, насип моркву, а потім цибулю. Готуй, іноді помішуючи овочі.
  3. Тим часом підготуй інші овочі.
  4. Болгарський перець поріж кубиками. Кабачки також поріж кубиками.
  5. Після сигналу мультиварки, додай у каструлю кабачки, болгарський перець і перемішай.
  6. Вибери режим "Випічка", 20 хвилин. Після сигналу додай у мультиварку томатну пасту, спеції, цукор, посоли і перемішай. Включи режим "Тушкування", 60 хвилин.
  7. Готову ікру переклади в миску і подрібни овочі блендером.
  8. Остуди кабачкову ікру і подавай зі свіжим хлібом або гарніром на свій смак: картопля, рис, каші.

Смачного!

Джерело: lady.tochka.net

Одна з найщасливіших країн світу платить за переїзд туди: які умови

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:56

Якщо і переїздити кудись жити, так це до країни, з високим індексом щастя. Одним з найвищих таких показників у світі може похвалитись Швейцарія, і зараз країна пропонує вигідні умови переміщення. Як пише видання Express, швейцарський уряд пропонує моло...

На тлі шаленого злету цін: В Україні різко переписали цінники на популярний продукт

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:32

В Україні суттєво здешевшала морква. Насьогодні виробники відвантажують її по 15-23 грн/кг, що в середньому на 21% дешевше, ніж тижнем раніше. Основна причина – сезонне збільшення пропозиції на тлі досить стриманого попиту. Відповідно, незабаром ціни н...