Качка в духовці з яблуками - традиційна слов'янська страва, повідомляють Патріоти України.
На відміну від дієтичного курячого м'яса качка більш жирна птиця зі специфічним смаком. Як приготувати качку з яблуками, щоб вона вийшла по-справжньому смачною? Ми поділимося з тобою секретами приготування качки з яблуками.
Всі ці її особливості можна легко виправити, якщо замаринувати тушку в гірчиці і приготувати качку з яблуками і пивом. Аромат виходить хмільним, а смак - надзвичайним.
Качка, фарширована яблуками, в пиві - інгредієнти:
Качка з яблуками - рецепт приготування:
Смачного!
Посол Канади в Україні Наталка Цмоць зробила на руці татуювання із символом жіночого руху спротиву на тимчасово окупованих територіях «Зла Мавка». Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. «На знак солідарності з ...
Українська кастинг-директорка і мама захисника "Азовсталі" Алла Самойленко публічно висловила незгоду з позицією української акторки Надії Марінки, яка заявила, що "не перестане любити Достоєвського через те, що витворяє Путін...", передають Патріоти У...