Качка в духовці з яблуками - традиційна слов'янська страва, повідомляють Патріоти України.
На відміну від дієтичного курячого м'яса качка більш жирна птиця зі специфічним смаком. Як приготувати качку з яблуками, щоб вона вийшла по-справжньому смачною? Ми поділимося з тобою секретами приготування качки з яблуками.
Всі ці її особливості можна легко виправити, якщо замаринувати тушку в гірчиці і приготувати качку з яблуками і пивом. Аромат виходить хмільним, а смак - надзвичайним.
Качка, фарширована яблуками, в пиві - інгредієнти:
Качка з яблуками - рецепт приготування:
Смачного!
Для метеозалежних - непроста доба. На Сонці зафіксовано другий за силою спалах за останні чотири місяці, повідомляють у лабораторії сонячної астрономії ІКІ РАН, передають Патріоти України. Фахівці попереджають: сьогодні може бути досягнуто піку активно...
В Україні готують до впровадження нову систему покарань для водіїв - п’ятибальну шкалу штрафних балів. Про це повідомив заступник голови комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури Богдан Крейденко, передають Патріоти України. За слов...