
Качка в духовці з яблуками - традиційна слов'янська страва, повідомляють Патріоти України.
На відміну від дієтичного курячого м'яса качка більш жирна птиця зі специфічним смаком. Як приготувати качку з яблуками, щоб вона вийшла по-справжньому смачною? Ми поділимося з тобою секретами приготування качки з яблуками.
Всі ці її особливості можна легко виправити, якщо замаринувати тушку в гірчиці і приготувати качку з яблуками і пивом. Аромат виходить хмільним, а смак - надзвичайним.
Качка, фарширована яблуками, в пиві - інгредієнти:
Качка з яблуками - рецепт приготування:
Смачного!
Дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими найчастіше виникають через людський фактор. Серед основних причин - надмірна швидкість, ігнорування правил проїзду перехресть і пішохідних зон, небезпечні маневри, а також керування автомобілем у стані сп’ян...
Більшість українців, які знайшли прихисток у Польщі, не отримують соціальних виплат і повністю забезпечують себе самостійно. За даними Ukrinform, 78% переселенців уже працюють і генерують близько 2,7% ВВП Польщі, сплачуючи 450 млн доларів податків щорі...