"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
Поліцейські Львівської області спільно з соціальними службами перевірили 29-річну жительку селища Жвирка, яка у трансляціях у TikTok агресивно спілкувалася зі своїми дітьми та погрожувала їм. Про це йдеться у заяві пресслужби поліції, передають Патріот...
Українка Валерія, яка виграла Green card та пів року прожила у Сполучених Штатах, вирішила, що ця країна не для неї. У своєму відео вона поділилася враженнями про Америку та пояснила, чому не планує будувати там життя, передають Патріоти України. За її...