"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
У Київському терцентрі комплектування та соцпідтримки (ТЦК та СП) розповіли деталі аварії за участі службового авто з військовими та мобілізованими 14 травня у столиці. Про це йдеться у повідомленні ТЦК у Facebook, передають Патріоти України. Там зазна...
До Дня міста у Кременчуці, який цього року вперше відзначатиметься в останні вихідні травня, кременчуцький скульптор Олександр Павловський подарував громаді свою роботу – скульптуру «Незламна». Величну фігуру жінки в українському вінку зі зброєю в рука...