"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...
Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...