Дуже смачно! Як приготувати равіолі з гарбузом (фото)

Відомий український кулінар-реформатор Євгеній Клопотенко поділився рецептом цікавого варіанту італійської страви равіолі - з гарбузом, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні я пропоную вам зробити кулінарну трансформацію одного дуже популярного італійського блюда - равіолі. Замість традиційної рікотти або м'ясної начинки ми приготуємо равіолі з гарбузом, а соус я пропоную приготувати на основі вершкового і оливкового масла з пікантними каперсами. Повірте, це чудово!", - написав кухар в своєму блозі.

Інгредієнти:

  • 200 г - гарбуз
  • За смаком - сіль, перець
  • 100 г - борошно
  • 1 шт. - жовток
  • 1 щіпка - сіль
  • 50 г - вершкове масло
  • 50 мл - оливкова олія
  • 1 ст. л. - каперси
  • 100 г - цукіні

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Гарбуз почистіть і поріжте кубіками невеликого розміру. Викладіть на деко, полийте оливковою олією і запікайте протягом 20-25 хвилин, поки гарбуз не стане м'ягким.

Готовий гарбуз перекладіть у невелику кастрюлю і перебийте за допомогою бленедера до однорідної консистенції. Потім добавте сіль і перець за смаком.

Для того, щоб приготувати тісто: змішайте борошно з жовтком, додайте дрібку солі і трохи води. Потім добре вимісіть його, тонко розкачайте і розріжте ножем на невеликі квадратики однакового розміру.

Викладіть невелику кількість гарбузового пюре на квадратик тіста, загорніть його навпіл у вигляді трикутника і зімкніть края, щоб отримати равіолі класичної форми. Відварюйте їх в підсоленій киплячій воді протягом 2 хвилин.

Далі приготуйте соус: змішайте у невеликій мисці 50 мл оливкового і 50 г вершкового масла з 1 ст. л.каперсів і проваріть на маленькому вогні протягом декількох хвилин. Готові равіолі дістаньте із води і викладіть у глибоку тарілку. Полийте їх соусом і добавте дрібно порізані цукіні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...