Дуже смачно! Як приготувати равіолі з гарбузом (фото)

Відомий український кулінар-реформатор Євгеній Клопотенко поділився рецептом цікавого варіанту італійської страви равіолі - з гарбузом, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні я пропоную вам зробити кулінарну трансформацію одного дуже популярного італійського блюда - равіолі. Замість традиційної рікотти або м'ясної начинки ми приготуємо равіолі з гарбузом, а соус я пропоную приготувати на основі вершкового і оливкового масла з пікантними каперсами. Повірте, це чудово!", - написав кухар в своєму блозі.

Інгредієнти:

  • 200 г - гарбуз
  • За смаком - сіль, перець
  • 100 г - борошно
  • 1 шт. - жовток
  • 1 щіпка - сіль
  • 50 г - вершкове масло
  • 50 мл - оливкова олія
  • 1 ст. л. - каперси
  • 100 г - цукіні

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Гарбуз почистіть і поріжте кубіками невеликого розміру. Викладіть на деко, полийте оливковою олією і запікайте протягом 20-25 хвилин, поки гарбуз не стане м'ягким.

Готовий гарбуз перекладіть у невелику кастрюлю і перебийте за допомогою бленедера до однорідної консистенції. Потім добавте сіль і перець за смаком.

Для того, щоб приготувати тісто: змішайте борошно з жовтком, додайте дрібку солі і трохи води. Потім добре вимісіть його, тонко розкачайте і розріжте ножем на невеликі квадратики однакового розміру.

Викладіть невелику кількість гарбузового пюре на квадратик тіста, загорніть його навпіл у вигляді трикутника і зімкніть края, щоб отримати равіолі класичної форми. Відварюйте їх в підсоленій киплячій воді протягом 2 хвилин.

Далі приготуйте соус: змішайте у невеликій мисці 50 мл оливкового і 50 г вершкового масла з 1 ст. л.каперсів і проваріть на маленькому вогні протягом декількох хвилин. Готові равіолі дістаньте із води і викладіть у глибоку тарілку. Полийте їх соусом і добавте дрібно порізані цукіні.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...