Консервування помідор - найголовніше заняття господинь у вересні. Коли приготовано вже безліч заготовок на зиму, а помідори ще залишилися, можна зробити оригінальну консервацію - варення з помідорів, повідомляють Патріоти України.
Інгредієнти:
помідори - 1 кг;
цукор - 1,2 кг;
вода - 200 мл;
ваніль - за смаком.
"Наше" варення - солодке і підійде до чаю. Потрібно використовувати невеликі тверді помідори, можна черрі.
Приготування:
1. Промити помідори. Додати в воду цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.
2. Покласти в киплячий сироп помідори, варити півгодини на повільному вогні.
3. Зняти з вогню, залишити на добу.
4. Повторити процедуру варіння, зняти піну, додати ванілін.
5. Залишити на добу.
6. Доварити до готовності, розкласти в стерилізовані банки, закатати кришками.
У Міністерстві освіти допускають, що після весняної сесії значна частина студентів-чоловіків може бути відрахована. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Михайло Винницький в інтерв’ю «Дзеркалу тижня», коментуючи хід перевірок закладів ви...
У квітні в Україні кількість вакансій зросла до 102 814, причому рекордні 44% з них були відкриті для людей без досвіду – це найвищий показник за рік. Роботодавці дедалі частіше знижують вимоги до кандидатів, аби подолати дефіцит кадрів і залучити нова...