Патріоти України пропонують до вашої уваги простий рецепт приготування лінивих біляшів з фаршем. Тісто готується так, як і для оладків, але без яєць. Рецепт дуже легкий, а головне швидкий і смачний! До столу біляші подаються гарячими зі сметаною.
Складові:
- кефір 400 мл;
- борошно 270 г;
- сода 1 ч.л.;
- сіль 0,5 ч.л.;
- цукор 0,5 ч.л.;
- фарш 300 г;
- цибуля 1 шт.;
- зелень;
- цибуля зелена;
- сіль;
- перець чорний мелений;
- приправи;
- яйце.
Приготування:
1) У теплий кефір додаємо соду, розмішуємо, додаємо цукор і сіль. Знову розмішуємо і поступово вводимо борошно. Тісто має вийти густим і не стікати з ложки, а відриватися шматками.
2) У фарш додаємо дрібно порізану цибулю, зелень, зелену цибулю, приправи, сіль, чорний перець, яйце і добре розмішуємо.
3) Смажимо на повільному вогні, на розігрітій сковороді, десертною ложкою кладемо тісто, розрівнюємо, зверху кладемо ложку фаршу і накриваємо ще ложечкою тіста, намагаючись, щоб тісто між собою поєдналося. Смажимо з двох сторін, можна під кришкою.
Подаємо відразу до столу зі сметаною. Смачного!!!
У той час, як одним українським пенсіонерам загрожує зменшення пенсії, інші можуть розраховувати на її збільшення. За даними Oboz.ua, це станеться з червня. При цьому перерахунок відбудеться заднім числом за період починаючи з квітня, а розмір збільшен...
Посол Канади в Україні Наталка Цмоць зробила на руці татуювання із символом жіночого руху спротиву на тимчасово окупованих територіях «Зла Мавка». Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. «На знак солідарності з ...