Імените американське видання The Washington Post розповіло громадянам США про корисні властивості українського борщу. Журналістка The Washington Post Еллі Крігер у своїй статті називає борщ "розкішною їжею", повідомляють Патріоти України.
"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти", - йдеться у статті.
За словами Крігер, жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню їжу, як український борщ.
"Борщ офіційно вийшов на американський ринок. The Washington Post вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу", - написала Мирослава Гонгадзе у Facebook.
Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...
Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...