
Імените американське видання The Washington Post розповіло громадянам США про корисні властивості українського борщу. Журналістка The Washington Post Еллі Крігер у своїй статті називає борщ "розкішною їжею", повідомляють Патріоти України.
"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти", - йдеться у статті.
За словами Крігер, жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню їжу, як український борщ.
"Борщ офіційно вийшов на американський ринок. The Washington Post вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу", - написала Мирослава Гонгадзе у Facebook.
Від 1 січня 2026 року уряд запроваджує обмеження для окремих категорій пенсіонерів, чиї виплати перевищують встановлену законом суму, передають Патріоти України. Як уточнили в Пенсійному фонді, скорочення стосуватимуться лише тієї частини пенсії, що пе...
В Україні зросла нестача кадрів у робітничих і технічних професіях, що призвело до збільшення частки жінок у цих сферах та попиту на практично підготовлених працівників. Водночас низький рівень заробітних плат, зокрема в освіті, спричиняє звільнення фа...