Імените американське видання The Washington Post розповіло громадянам США про корисні властивості українського борщу. Журналістка The Washington Post Еллі Крігер у своїй статті називає борщ "розкішною їжею", повідомляють Патріоти України.
"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти", - йдеться у статті.
За словами Крігер, жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню їжу, як український борщ.
"Борщ офіційно вийшов на американський ринок. The Washington Post вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу", - написала Мирослава Гонгадзе у Facebook.
Ексдиректора та головного інженера Турійського лісгоспу на Волині судитимуть за незаконну вирубку лісів, яка завдала збитків на суму 3,2 млн грн. Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі, передають Патріоти України. Колишній директор та пров...
Поліцейські затримали водія, який спричинив ДТП та тілесні ушкодження інспектору поліції. Ним виявився працівник ТЦК та СП одного з районів області. Про це повідомили у поліції Тернопільської області, передають Патріоти України. У середу, 17 вересня, п...