Дуже смачно! ТОП-5 швидких страв на сніданок (рецепти)

Що приготувати, якщо часу обмаль, а поснідати хочеться смачно?

Патріоти України пропонують до вашої уваги добірку швидких, але смачних і корисних сніданків.

1. Яєчня у мікрохвильовці

Для однієї порції знадобиться куряче яйце, півсклянки вершків, овочі на вибір (цибуля, помідор, перець, зелений горошок), сіль і шматок масла.

Невелику формочку змастіть вершковим маслом. Викладіть порізані овочі, полийте вершками. Поверх покладіть яйце. Посоліть, поперчіть. Накрийте формочку кришкою. Увімкніть мікрохвильовку на найбільшу потужність і запікайте 3-5 хв.

2. Омлет з помідорами

Для приготування знадобиться 4 яйця, 2 помідори, 100 млг молока, 50 г твердого сиру, 2 ст. л. борошна, сіль і перець. Збийте яйця, молоко і борошно. На розігріту сковорідку викладіть нарізані помідори. Залийте їх сумішшю з яєць. За 2-3 хв. до готовності посипте омлет тертим сиром і накрийте кришкою.

3. Спагеті з вершками

Для приготування знадобиться 100 г спагеті, 2 яйця, 100 млг вершків, 50 г твердого сиру, 200 г бекону чи буженини.

Відваріть спагеті. На сковорідці підсмажте бекон. Для соусу змішайте яйця, вершки і натертий сир. На сковорідку з м'ясом викладіть відварене спагеті, залийте соусом. Помішуючи, тримайте на плиті 5 хв.

4. Картопля з беконом

Для приготування знадобиться 300-500 г картоплі, 200 г бекону, 1 цибулина. Почистіть, поріжте невеликими шматками і відваріть картоплю. На сковорідці посмажте цибулю і бекон. Коли картоплю приготувалася, злийте воду і висипте наверх обсмажену суміш.

5. Солодкі грінк

Приготуйте цукровий сироп: у склянці чорного чаю розмішайте 3-5 ложок цукру. Поріжте тонкими шматками батон. На сковорідці розтопіть шматок масла. Батон обмочіть у сиропі, викладіть на сковорідку і смажте до золотої скоринки.

Джерело: Gazeta.ua

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...