"Дуже смачно": Учасники "Євробачення 2017" зізналися у "борщезалежності"

Традиційна українська страва вразила представників Грузії, Швеції, Норвегії та Швейцарії.

Ілюстрація: 056.ua

Напередодні церемонії відкриття Євробачення 2017 учасники зізналися, що найбільше в Україні їх вразив смачний борщ. Про це вони кажуть під час прес-конференцій, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

"Мені настільки сподобався ваш борщ, що навіть важко це передати. Це дуже смачно! А ще я спробувала вареники. Теж хороша страва. Але борщ – це щось особиливе", – каже конкурсантка від Грузії Тамара Гачечиладзе.

"Тут екзотичне повітря якесь! Люблю, коли в місті багато води, над Дніпром так красиво! І борщ обожнюю, він гарячий, до того ж позитивно впливає на мої голосові зв’язки", - поділилася Міруна Манеску зі швейцарського гурту Timebelle.

"Я вже спробував ваш борщ. Борщ – це дуже смачно! Борщ та люди – це найбільше, що мені сподобалось в Україні", – каже представник Швеції Робін Бенгтссон. Також своє захоплення українською кухнею виразили учасники норвезького гурту JOWST, яким сподобався смачнючий борщ та традиційні українські настоянки.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...