Два реанімобіля за один годинник Кононенка: Українські волонтери попросили нардепів-мільйонерів допомогти армії

​На думку волонтерів, якщо е-декларанти допоможуть, то "можна буде закінчувати війну через стратегічну перевагу".

Ілюстрація:Pogliad.ua

Українські волонтери вирішили попросити народних депутатів та інших чиновників, які показали в е-деклараціях великі статки, поділитися грошима з армією. Як зазначив у своєму Facebook ініціатор акції Віталій Дейнега, за давньою українською традицією прийнято жертвувати 10% своїх доходів на добрі справи, зазначають Патріоти України.

"Знакомьтесь, это одиозные э-декларанты. Владельцы тысяч квадратных метров жилья, миллионов неукраинских денег, автопарков и других игрушек. А это наши письма к ним. Письма официальные с вежливой просьбой помочь армии.

Первые письма пойдут в ведущие парламентские фракции. Но на этом работа не закончится. Мы будем писать многим нардепам и чиновникам, регулярно публикуя отчеты и их ответы", - сказав волонтер.

Зокрема, учасники акції підготували листи-звернення для рекордсменів за кількістю задекларованих об'єктів нерухомості - нардепам Дубневичам, ТОП-колекціонеру і цінителю мистецтва - депутату Нестору Шуфричу, любителям дорогих годинників - Таруті і Хомутинніку, міністру-колекціонерові вин Арсену Авакову та іншим топ-чиновникам.

Волонтери відзначили, що за один годинник нардепа Кононенка можна купити 9 тепловізорів або два реанімобіля, за один Mercedes Шуфрича - 33 тепловізори, сім реанімобілів або дві квартири для сімей загиблих учасників АТО.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...