Два різні світи! Іноземець розповів, що його вразило в Україні (відео)

Блогер Пітер Сантенелло поділився враженнями від України. Чоловік побував у Закарпатській області та піднявся на Говерлу. Він зазначив, що захід і схід країни виглядають так, ніби це два різні світи, повідомляють Патріоти України.

Сантенелло був здивований кількістю церков, неймовірною природою і доброзичливістю людей. Відео він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Ось що пропонує ця країна - справжній скарб, який лежить на поверхні. І не важливо, як ця поверхня виглядає, оскільки під нею такі глибини. І я розумію, що скрізь є темний бік, але тут є ще і світлий, людський бік. Дуже круто бути частиною всього цього", - каже блогер.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...