Дві помилки в трьох словах: Олігарх Новинський зганьбився привітанням українців з Великоднем (фотофакт)

"Суржиком вітає, щоб бути ближче до свого електорату", - коментують вітання від Новинського кияни, глузуючи з неграмотного олігарха.

Фото: glavcom.ua

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський оригінально привітав українців з Великоднем. Сам вітальний текст складався лише з трьох слів, але і в них представники команди скандального олігарха з Опоблоку зуміли допустити помилку: "С Воскрєсінням Христовим!". Зокрема, такі плакати були сьогодні розміщенні в центрі Києва, повідомляють Патріоти України з посиланням на glavcom.ua.

Скоріше за все, написанням цього доволі нескладного тексту займалася малограмотна людина. Тож, можна зробити, припущення, що в штабі Вадима Новинського не вистачає коштів для залучення фахівців, які б принаймні не робили помилок, не властиві навіть молодшим школярам.

Варто зазначити, що Вадим Новинський народився в Новгородській області (Російська Федерація). Українське громадянство він отримав лише у 2012 році указом Віктора Януковича як особа, яка має визначні заслуги перед Україною. Підставою для надання громадянства України було прохання міністра економіки в уряді Азарова Петра Порошенка. Родина ж олігарха і нині проживає на території Росії.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...