Двоє малих дітей залишились без татка: Під Докучаєвськом загинув боєць батальйону "Айдар" (фото)

Сергій Голубєв перед смертю встиг попередити побратимів по рації. Якби не він, хлопці так само були б вбиті, або потрапили в полон.

Сергій Голубєв. Фото:facebook

У зоні проведення АТО в Донецькій області загинув боєць батальйону "Айдар" Сергій Голубєв. Про це заявив волонтер Назар Приходько на Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 11.03.2017, на фронтах Національно-визвольної війни, під Докучаєвськом загинув боєць "Айдару" Сергій Голубєв (Голуб).

На війні від самого початку. Як говорять про нього побратими, один з найкращих, найадекватніших, чудовий боєць. Перед смертю встиг попередити побратимів по рації. Якби не він, хлопці так само були б вбиті, або потрапили в полон...Вдома залишилась дружина та двоє малих дітей", - пише Приходько.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...