Двоє воїнів загинули вчора у зоні АТО, ще двоє - поранені, - Міноборони

Мотузяник також повідомив, що нової інформації щодо двох військових, які потрапили у полон, немає

Вічна пам'ять Героям! Фото: chip.biz.ua

За минулу добу внаслідок бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще двоє зазнали поранень. Про це повідомив під час брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

"Один військовослужбовець загинув внаслідок бою в районі населеного пункту Крута Балка. Інший військовослужбовець загинув і ще двоє зазнали поранення під час розмінувальних робіт неподалік населеного пункту Троїцьке", - сказав він.

Мотузяник також повідомив, що нової інформації щодо двох військових, які потрапили у полон, немає. За його словами на Луганському напрямку було 6 обстрілів з боку бойовиків, на Донецькому – 15 обстрілів, з яких 3 з важкого озброєння. На Маріупольскому напрямку було 29 обстрілів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...