Двоп'ятачкова істота: У Китаї народилося двоголове порося (фотофакт)

Мутанти в живій природі зовсім не рідкість. Тим більше після Чорнобиля.

Порося з двома п'ятачками. Фото: Фото from-ua.comНа одній з китайських ферм народився незвичайний порося-мутант, у якого замість однієї голови цілих дві, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Китайський фермер з провінції Сичуань показав незвичайне новонароджене поросятко. Чоловік заявив про те, що йому доведеться ростити свиню з двома головами, однак таку мутацію він бачить вперше. Крім того, порося має три очі замість звичних двох, або логічних для двох голів - чотирьох очей.

Як відомо, випадки народження двоголових поросят були і раніше, проте тварини часто вмирали. На цей раз порося народилося абсолютно здоровим і росте разом з іншими тваринами на фермі. Китаєць розповів, що про порося вже знають всі, а деякі підприємливі громадяни пропонували за цей екземпляр чотириста доларів, проте фермер всім відмовив.

За його словами, фермерське господарство він веде давно і ні разу не бачив тварин з такими патологіями, тому залишить порося і буде ростити його. Втім, фермер не тримає незвичайного порося разом з іншими - для такого вихованця у нього є спеціально відведене місце.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...