"Двушка с вонючим подъездом": Відома пропагандистка Путіна поскаржилася на жалюгідне життя

Одна з топових пропагандистів Росії, головний редактор RT Маргарита Симоньян поскаржилася на маленьку заробітну плату. Вона заявила, що відчула досаду, дізнавшись, що в 2006 році отримувала меншу заробітну плату, ніж журналіст-опозиціонер Олег Кашин, повідомляють Патріоти України.

Симоньян розповіла, що 13 років її зарплата становила 270 тисяч рублів на місяць. У той час як Кашин щомісяця отримував близько 15 тисяч доларів (за курсом того часу - близько 390 тисяч рублів).

"Ось так з досадою дізнаєшся, що рідна держава завжди цінувала тебе менше, ніж Олега Кашина, наприклад", – поскаржилася пропагандистка.

За спогадами Симоньян, її заробітку довгий час не вистачало навіть на іпотечні внески, і вона була змушена знімати "двушку з смердючим під'їздом". "Як каже мій чотирирічний син,"я образився, і це назавжди!" – додала Симоньян.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...