"Эдик - среднестатистическое фуфло": У Києві сусід побив чоловіка за те, що той слухав гучну музику (відео)

Думки користувачів соцмережі розділилися: одні вважають, що батько маленької дитини дещо перестарався, вирішивши покарати сусіда, інші - закликають відправити його на зону.

Молодий батько побив сусіда через гучну музику. Фото: скріншот з відео.

У Києві хлопця побили за гучну музику, яку той слухав днем у своїй квартирі. Про це в Facebook написала Олена Лізину і опублікувала відео, передають Патріоти України.

Нападникам виявився сусід по під'їзду. За її словами, потерпілий вирішив не розголошувати своє ім'я з побоювань за своїх близьких. «Я не знаю, доведет ли он дело до конца, но, я думаю, что если мы опознаем виновных, их все же накажут! Слабонервным не смотреть! Это видео сегодняшнего инцидента с избиением парня в его квартире на Калнышевского 14, Киев. Соседями. За громкую музыку днем. В моем подъезде. Возможно, я с ними езжу в лифте, здороваюсь… Горю надеждой что их обоих посадят!», — написала дівчина.

На ролику видно, як дівчина зателефонувала до сусіда. Коли він відкрив двері, увірвався в квартиру її приятель, який ховався за дверима. По слідам крові на підлозі стає ясно, що хлопця почали бити ще в його квартирі, потім побиття перемістилося в коридор. Потерпілий голосно кричав. Коридор був в крові.

Під постом залишили обурені коментарі. Хтось із сусідів впізнав в нападникові молодого батька і сусіда по імені Едик, який мучить мешканців гучною музикою і вдень, і вночі. «Отец маленькой девочки немного перестарался… Нет, это не гоп-стоп и не квартирный разбой, как может показаться на первый взгляд. И не пьяные разборки. Это Эдик. Эдик несколько лет живет в одном из домов на Минском массиве, любит громко днем и ночью слушать музыку и ложить @уй на неоднократные просьбы соседей. Эдик — среднестатистическое фуфло и поц. Оно посылает всех на@уй через закрытую дверь, а когда его ловят — оно очень сильно расстраивается и начинает визжать как баба».

«Я бы все равно посадил этого козла и его подругу или любовницу. Ребята делаем репосты. И давайте накажем эту пару. Пусть свои кулаки на зоне показывают».

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...