"Эдик - среднестатистическое фуфло": У Києві сусід побив чоловіка за те, що той слухав гучну музику (відео)

Думки користувачів соцмережі розділилися: одні вважають, що батько маленької дитини дещо перестарався, вирішивши покарати сусіда, інші - закликають відправити його на зону.

Молодий батько побив сусіда через гучну музику. Фото: скріншот з відео.

У Києві хлопця побили за гучну музику, яку той слухав днем у своїй квартирі. Про це в Facebook написала Олена Лізину і опублікувала відео, передають Патріоти України.

Нападникам виявився сусід по під'їзду. За її словами, потерпілий вирішив не розголошувати своє ім'я з побоювань за своїх близьких. «Я не знаю, доведет ли он дело до конца, но, я думаю, что если мы опознаем виновных, их все же накажут! Слабонервным не смотреть! Это видео сегодняшнего инцидента с избиением парня в его квартире на Калнышевского 14, Киев. Соседями. За громкую музыку днем. В моем подъезде. Возможно, я с ними езжу в лифте, здороваюсь… Горю надеждой что их обоих посадят!», — написала дівчина.

На ролику видно, як дівчина зателефонувала до сусіда. Коли він відкрив двері, увірвався в квартиру її приятель, який ховався за дверима. По слідам крові на підлозі стає ясно, що хлопця почали бити ще в його квартирі, потім побиття перемістилося в коридор. Потерпілий голосно кричав. Коридор був в крові.

Під постом залишили обурені коментарі. Хтось із сусідів впізнав в нападникові молодого батька і сусіда по імені Едик, який мучить мешканців гучною музикою і вдень, і вночі. «Отец маленькой девочки немного перестарался… Нет, это не гоп-стоп и не квартирный разбой, как может показаться на первый взгляд. И не пьяные разборки. Это Эдик. Эдик несколько лет живет в одном из домов на Минском массиве, любит громко днем и ночью слушать музыку и ложить @уй на неоднократные просьбы соседей. Эдик — среднестатистическое фуфло и поц. Оно посылает всех на@уй через закрытую дверь, а когда его ловят — оно очень сильно расстраивается и начинает визжать как баба».

«Я бы все равно посадил этого козла и его подругу или любовницу. Ребята делаем репосты. И давайте накажем эту пару. Пусть свои кулаки на зоне показывают».

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...