"Дике дитинство": Багатодітна мама розповіла, як її діти ростуть без телевізора і гаджетів (фото)

Фотограф Нікі Бун з Нової Зеландії спостерігала, як її діти пізнають світ навколо, і це стало найкращим для неї натхненням.

"Дике дитинство". Фото: ADME.

Фотограф Нікі Бун, мама чотирьох дітей, показала серію знімків, розповівши, що таке справжнє вільне дитинство, яке проходить в єдності з природою і без гаджетів в руках. Історією сім'ї поділився портал ADME, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ще в юності Нікі Бун захоплювалася фотографією, проте з роками і сімейними турботами дівчина була змушена відсунути своє хобі на другий план. Правда, коли Нікі оселилася в сільській глибинці Нової Зеландії і народила чотирьох дітей, руки знову потяглися до камери і улюбленої справи.

Пристрасть до фотографії повернулася з новою силою. Нікі Бун спостерігала, як її діти пізнають світ навколо, і це стало найкращим натхненням. Серію знімків, присвячених життю своїх дітей, фотограф назвала "Дике дитинство".

"Мої діти живуть без телевізора і сучасних гаджетів. Наш спосіб життя може здатися комусь складним або дивним, але я така щаслива, що ми живемо в цьому абсолютно магічному місці", - розповіла Ніки Бун.

"Мої діти приходять додому всі в багнюці і я розумію, що це те, що їм потрібно. Вони бігають, де захочуть, і живуть в єдності з природою. Вони живуть тут і зараз, дикі і вільні. І нічого не стоїть між їх маленькими душами і природою", - додала вона.

Сільське життя Нікі та її дітей вимагає багато сил і праці, проте мама впевнена, що таким чином діти повністю розуміють, як саме сім'ї дістаються блага.

"Вони бачать, звідки береться їжа. Що таке життя і смерть. Вони осягають життя. З усіма його, часом непростими, уроками", - підкреслила фотограф.

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...