​"Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів, "Манчестер Сіті" йде далі

Кияни не показали волю до перемоги, досить посередньо відігравши на "Етіхаді". А господарям досить було нічиєї після близкучого виграшу на полі суперника.

"Динамо" -"Манчестер Сіті"Київське "Динамо" не зуміло вийти до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. У другому матчі проти "Манчестер Сіті" в Англії кияни на "Етіхад Стедіум" зіграли внічию – 0:0, зазначають Патріоти України.

Щось схоже на небезпечні моменти у гостей почало з'являтися лише в завершальні 15 хвилин гри, але голкіпер Джо Харт свою команду виручав, пише оглядач ТСН.

Жеребкування 1/4 фіналу, вже без «Динамо», відбудеться у п'ятницю, 18 березня, о 13:00. Нагадаємо, у першому матчі команд у Києві підопічні Сергія Реброва програли 1:3.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...