Дискваліфікована "Міс України 2018" вперше показала сина (фото)

Вероніка Дідусенко, яка втратила корону і титул "Міс Україна 2018", наважилася розповісти про свою дитину. Вона провела прес-конференцію разом із своїм адвокатом, повідомляють Патріоти України.

Модель заявила, що була шокована запрошенням на участь в конкурсі "Міс Україна 2018". За її словами, не здогадувалася про жорсткі умови відбору. Але всупереч усім правилам, графу з питанням про дітей лишила незаповненою.

Дідусенко додала, що не соромиться свого сина й жодного разу не пошкодувала про його народження. Крім того, дискваліфікована "Міс України 2018" пояснила, чому на сторінках в соцмережах немає фото з дитиною.

"Мій син не приховувався. Instagram і Facebook – це професійні сторінки. Фото з дитиною є у "ВКонтакте" у моєї мами. І дивно, що ця інформація не стала відомою раніше", - запевнила Вероніка.

Жінка сподівається, що все ж представлятиме Україну на "Міс Світу" в Китаї. На її думку, син не буде перешкодою в цьому - дитину вона візьме з собою на підготовку до фінального шоу. Після прес-конференції Дідусенко вперше показала свого 4-річного сина.

Модель відстоюватиме свої права і "боротиметься з дискримінацією" на конкурсі краси. "Це хороша нагода, бо якби я була просто кандидаткою, мене б ніхто не почув", - заявила манекенниця.

Джерело: 24 канал

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...