Дитина вилетіла через вікно на трамвайні рейки: У Одесі сталася страшна ДТП

Рух трамваїв, що з'єднують найбільший житловий масив - селище Котовського - з центром міста, через інцидент було зупинено на півтори години.

На місці ДТП у Одесі. Фото: прес-служба нацполіції.

У вівторок, 8 січня, в Суворовському районі Одеси іномарка, водій якої не впорався з керуванням на слизькій дорозі, вилетіла на трамвайні рейки і врізалася в опору лінії електропередач, передають Патріоти України.

Як повідомили в управлінні патрульної поліції, ця аварія сталася на Миколаївській дорозі, неподалік від будинку № 279. «В результаті ДТП дитина, яка знаходилася на задньому пасажирському сидінні автомашини КIA, вилетіла через скло лівих бічних дверей, прямо на трамвайні колії, - сказали в поліції. - ЇЇ госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню. Особа дитини зараз встановлюється. Головою об лобове скло сильно вдарився також чоловік, який доставлений в міську лікарню № 1. Він стверджує, що постраждала дитина - його. Травми отримала і жінка в салоні авто».
У поліції не мають відомостей про стан їх здоров'я, а медики поки «закрили цю інформацію». Рух трамваїв, що з'єднують найбільший житловий масив - селище Котовського - з центром міста було зупинено на півтори години. На місці події працював слідчий, з'ясовує всі обставини аварії. За даними управління патрульної поліції, 8 січня на автодорогах Одеси, зафіксували 13 ДТП.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...