Дивом обійшлось без жертв: На Запоріжжі бронемашина Нацгвардії влетіла у житловий будинок (фото)

Господарів у момент події не було в приміщенні, що і врятувало їм життя.

На місці події. Фото: ЖЖ

Близько 5:00 у суботу, 6 серпня, бойова розвідувально-дозорна машина (БРДМ) Національної гвардії врізалася в стіну житлового будинку в селі Шевченкове Долинської сільради (Запорізька область). Господарів у момент події не було в приміщенні, ніхто не постраждав, повідомляють Патріоти України.

Як розповіли місцеві жителі, броньовик на великій швидкості з'їхав з дороги і залетів на присадибну ділянку. Там він збив опору газової труби і протаранив будинок. Недалеко від цього населеного пункту розташована військова частина Національної гвардії. Керівництво цього формування підтвердило, що це був їх БРДМ.

Сільський голова Долинського ради Віталій Пелешко запевнив, що винуватці пообіцяли все відремонтувати, тому у місцевих жителів претензій до військових немає. Також, за його словами, магістраль газопроводу не пошкоджена і газ в цьому районі перекривати не довелося.

Винуватець залишився живим: У центрі Броварів прогримів вибух, є постраждалі (фото)

субота, 11 травень 2024, 21:59

Увечері, 11 травня, приблизно о 20.40 у центрі Броварів пролунав вибух. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, постраждало дві особи, один з них – співробітник поліції. На місці пр...

Журналістка СТБ, яка покинула Україну через війну, балотується до місцевої ради Ірландії

субота, 11 травень 2024, 20:50

Журналістка Наталія Красненкова, яка поїхала до Ірландії, рятуючись від агресії Росії в Україні, стала першою українкою, яка балотується в депутати місцевої ради в ірландському графстві Керрі. Про це повідомляє видання Irish Independent, передають Патр...