Дивовижно: як президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган врятував співвітчизника (відео)

​Турецький президент переконав невідомого чоловіка не стрибати з моста і пообіцяв йому допомогти вирішити проблеми.

Президент Туреччини переконав невідомого чоловіка не вчиняти самогубство. Фото:http://aa.com.tr/

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган відрадив від спроби вчинити самогубство чоловіка, який хотів зістрибнути з 64-метрового Босфорського моста в Стамбулі. Про це повідомляє в п'ятницю державне турецьке інформагентство Anadolu, інформують Патріоти України.

Інцидент стався під час того, як президентський кортеж проїжджав по мосту. Після того як президент і супровід з охороною побачили поліцейських, які намагалися зупинити чоловіка від спроби вчинити самогубство, кортеж зупинився.

Потім Ердоган направив своїх охоронців до потенційного самогубці, щоб вони переказали йому, що президент хоче його бачити. "Чоловік, мабуть, не очікував побачити президента особисто, тому послухався і підійшов до машини. Згідно з турецькою традицією, він поцілував руку президента на знак поваги", - пише місцеве видання.

Чоловік поговорив з президентом. Президент переконав його більше не намагатися вкоротити собі віку. Потім Ердоган пообіцяв допомогти йому і зробив кілька телефонних дзвінків в присутності чоловіка, мабуть, для того, щоб доручити підлеглим вирішити проблеми свого співрозмовника.

Як зазначає Anadolu, обидва Босфорських мости в Стамбулі є популярним місцем для скоєння суїциду. Щороку з них зістрибують десятки людей. Останній такий випадок стався 6 грудня.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...