"Дивиться футбол та пише сценарій": Москалькова зробила цинічну заяву щодо стану Сенцова

Українського омбудсмена Людмилу Денісову до Сенцова так і не впустили.

Олег Сенцов. Фото: соцмережі.

Незаконно засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов знаходиться в хорошій емоційній формі і дивиться футбол. Він самостійно пересувається, заявила російський омбудсмен Тетяна Москалькова після візиту до Сенцова у колонію в місті Лабитнангі, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"У мене відбулася зустріч з Сенцовим, вона була досить тривалою, тривала близько години. Його стан здоров'я в цілому задовільний, але все одно залишається занепокоєння за розвиток подій, тому що йде 46-й день голодування, а це завжди вимагає великої уваги", - зазначила Москалькова.

При цьому вона заявила, що український політв'язень дивиться футбол, Чемпіонат світу по якому проходить в Росії. "Сенцов в хорошій емоційній формі. Він ходить, цікавиться тим, що відбувається в світі, дивиться телевізор, новини і футбол, пише сценарій для фільму", - цитує Москалькову. Вона також зазначила, що обговорювати питання щодо припинення голодування Сенцов відмовився.

Українського омбудсмена Людмилу Денісову до Сенцова так і не впустили. На сторінці в Facebook вона показала відео, як намагалася прорватися до політв'язня.

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...