"Еготамнет": На Донбасі "засікли" чергового військового РФ (фото)

Чоловік проходив службу в одному з підрозділів ГРУ ГШ РФ.

Фото: ЗМІВолонтери проекту "Стоп Терор" знайшли докази присутності на Донбасі військовослужбовця спецназу Генерального розвідувального управління Генштабу Росії Руслана Сахіпова. Як йдеться на сайті проекту, Сахіпов проходив службу в одному з підрозділів ГРУ ГШ РФ, про що свідчать фотоматеріали, опубліковані його батьком, повідомляють Патріоти України.

"При цьому Сахіпов Руслан навчався в Рязанському Військовому Інституті ВДВ. І мав звання молодшого сержанта ЗС РФ", - сказано в публікації.

Відзначається, що у нього був також ряд нагород, які видаються окупаційною владою "ЛНР": Орден Мужності, медаль "За відвагу", медаль "За Віру і Волю".

"Ці ордена і медалі були вручені Сахіпову і урядом РФ, і представниками окупаційної влади РФ на території Луганської області. Ці нагороди підтверджують його участь у військових діях в складі ЗС РФ (як діючого військовослужбовця)", - пишуть волонтери.

Підтвердженням факту служби в ЗС РФ є замітка про загибель молодшого сержанта Сахіпова, чию пам'ять вшанували Співробітники управління з конвоювання РФ.

За інформацією ЗМІ, Сахіпов загинув в Сирії при виконанні військового обов'язку. "Крім того, що Сахіпов Руслан знаходився в Сирії, як військовослужбовець РФ він побував і на території України, в Луганській області. Теж виконуючи чергове спеціальне завдання, за що і був нагороджений медаллю "За Віру і Волю". І на підтвердження перебування Сахіпова в рядах іррегулярних підрозділів РФ, ми наводимо фотоматеріали, на яких без зусиль можна впізнати останнього", - пишуть волонтери.


Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...