Екс-бойфренд облив кислотою фіналістку конкурсу Міс Італія (фото, відео)

28-річна Джесіка Нотаро госпіталізована у важкому стані - у переможниці італійського конкурсу Міс Романья-2007 сильно пошкоджені очі, обпалені стегно і нога.

Джессіка Нотаро. Фото: Huffingtonpost.

Колишній бойфренд облив кислотою 28-річну фіналістку конкурсу Міс Італія Джесіку Нотаро. Дівчина госпіталізована у важкому стані. У переможниці італійського конкурсу Міс Романья-2007 сильно пошкоджені очі, обпалені стегно і нога, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Напад стався біля будинку Джесіки в Ріміні 10 січня, зараз дівчина у важкому стані в лікарні. Лікарі сподіваються, що їм вдасться зберегти зір.

29-річний нападник уроженець Кабо-Верде Едсон Таварес заарештований.

Близько року тому Нотаро кинула його, після чого заявляла в поліцію про випадки жорстокого поводження з боку Тавареса.

Джессіка Нотаро в останні роки робила успішну кар'єру на національному телебаченні.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...