Екс-перша леді США розкрила особисту таємницю - завагітніла з пробірки

Першу дитину вона втратила. Наступні обидві дочки з’явилися на світ завдяки екстракорпоральному заплідненню, призналася екс-перша леді.

Колишня перша леді США Мішель Обама вирішила розкрити світу одну дуже особисту таємницю. Обидві їх з Бараком дочки, Малія і Саша, з’явилися на світ завдяки екстракорпоральному заплідненню, як стало відомо з інтерв'ю виданню ABC. А свою першу дитину Мішель втратила, повідомляють Патріоти України.

“Я відчувала, що це я не впоралася, не знаючи, наскільки поширені викидні, тому що ми (жінки) не говоримо про це. Ми варимося в нашому власному болю, вважаючи, що ми якісь поламані”, – поділилася Обама.
Обами змогли стати батьками завдяки процедурі ЕКО. На думку Мішель, дівчата і жінки повинні мати більше інформації про те, як працюють їхні тіла, і про біологічний годинник, який дійсно цокає.

“Я усвідомила це, коли мені було 34 і 35 років. Нам довелося робити ЕКЗ”, – зізналася вона.

Нагадаємо, в минулому році Барак і Мішель відсвяткували срібне весілля. А їх дочкам вже 20 і 17 років.
У своїй автобіографічній книзі Мішель пише, як закохалася в свого майбутнього чоловіка в одну літню ніч в Чикаго:

«Як тільки я дозволила собі відчути щось по відношенню до Барака, почуття нахлинули – збивали з ніг хвилею радості, подяки, задоволення і здивування».

Іноді в їх відносинах виникали труднощі – наприклад, коли в 1996 році Барак Обама обрався в сенат штату Іллінойс, а Мішель залишалася сама вдома, намагаючись в перший раз завагітніти за допомогою ЕКЗ. Коли у них з’явилися дочки, вона, за власними словами, стала відчувати себе «матір’ю на повній ставці з чоловіком на півставки».
В інтерв’ю ABC Обама розповіла, що коли в їхньому шлюбі виникають складності, вони разом відвідують психотерапевта.
«Парна терапія була для нас одним із способів, за допомогою якого ми навчилися долати розбіжності, – заявила вона. – Я знаю дуже багато молодих пар, які сваряться і думають, що з ними щось не так. І я хочу, щоб вони знали: Мішель і Барак Обами, у яких феноменальний шлюб і які люблять один одного, працюють над своїм шлюбом. І ми отримуємо допомогу, коли вона нам потрібна ».
Обама згадує, що в 2004 році поставила чоловікові умову: якщо він програє вибори в сенат США, його кар’єра в політиці повинна бути закінчена (вибори він виграв). Момент, коли Барак Обама вирішив балотуватися в президенти, вона коментує так: «Він хотів цього – а я ні». Врешті-решт вона погодилася на його висунення, вважаючи, що її чоловік «буде відмінним президентом».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...