Екс-перша леді США розкрила особисту таємницю - завагітніла з пробірки

Першу дитину вона втратила. Наступні обидві дочки з’явилися на світ завдяки екстракорпоральному заплідненню, призналася екс-перша леді.

Колишня перша леді США Мішель Обама вирішила розкрити світу одну дуже особисту таємницю. Обидві їх з Бараком дочки, Малія і Саша, з’явилися на світ завдяки екстракорпоральному заплідненню, як стало відомо з інтерв'ю виданню ABC. А свою першу дитину Мішель втратила, повідомляють Патріоти України.

“Я відчувала, що це я не впоралася, не знаючи, наскільки поширені викидні, тому що ми (жінки) не говоримо про це. Ми варимося в нашому власному болю, вважаючи, що ми якісь поламані”, – поділилася Обама.
Обами змогли стати батьками завдяки процедурі ЕКО. На думку Мішель, дівчата і жінки повинні мати більше інформації про те, як працюють їхні тіла, і про біологічний годинник, який дійсно цокає.

“Я усвідомила це, коли мені було 34 і 35 років. Нам довелося робити ЕКЗ”, – зізналася вона.

Нагадаємо, в минулому році Барак і Мішель відсвяткували срібне весілля. А їх дочкам вже 20 і 17 років.
У своїй автобіографічній книзі Мішель пише, як закохалася в свого майбутнього чоловіка в одну літню ніч в Чикаго:

«Як тільки я дозволила собі відчути щось по відношенню до Барака, почуття нахлинули – збивали з ніг хвилею радості, подяки, задоволення і здивування».

Іноді в їх відносинах виникали труднощі – наприклад, коли в 1996 році Барак Обама обрався в сенат штату Іллінойс, а Мішель залишалася сама вдома, намагаючись в перший раз завагітніти за допомогою ЕКЗ. Коли у них з’явилися дочки, вона, за власними словами, стала відчувати себе «матір’ю на повній ставці з чоловіком на півставки».
В інтерв’ю ABC Обама розповіла, що коли в їхньому шлюбі виникають складності, вони разом відвідують психотерапевта.
«Парна терапія була для нас одним із способів, за допомогою якого ми навчилися долати розбіжності, – заявила вона. – Я знаю дуже багато молодих пар, які сваряться і думають, що з ними щось не так. І я хочу, щоб вони знали: Мішель і Барак Обами, у яких феноменальний шлюб і які люблять один одного, працюють над своїм шлюбом. І ми отримуємо допомогу, коли вона нам потрібна ».
Обама згадує, що в 2004 році поставила чоловікові умову: якщо він програє вибори в сенат США, його кар’єра в політиці повинна бути закінчена (вибори він виграв). Момент, коли Барак Обама вирішив балотуватися в президенти, вона коментує так: «Він хотів цього – а я ні». Врешті-решт вона погодилася на його висунення, вважаючи, що її чоловік «буде відмінним президентом».

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...