"Екстрим коштує грошей": У РФ уболівальників планують поселити в "гаражах" (фотофакт)

Платню за таке "житло" хочуть немаленьку.

Фото: Твіттер

У Ростові-на-Дону обладнали "будиночки", більше схожі на гаражі, в яких хочуть розмістити вболівальників, що приїхали на Чемпіонат світу з футболу. Фото різнокольорових споруд оприлюднено в акаунті "Єхидні твіти" в соціальній мережі Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Це здається іноземним уболівальникам в Ростові-на-Дону за 15000 руб. (понад 6 тис. грн) на добу", - йдеться у підписі до фотографії.

Користувачі мережі висміяли ініціативу ростовчан. "Скромна чарівність злиднів)))", "Кв.метр дорожче, ніж в Брукліні", "Вартість 5000, дохід 15000. Після Чемпіонату розбираєш і будуєш теплиці. Стартап по-російськи!", "А що! Екстрім коштує грошей", "Відчуй Рашку зсередини!", - іронізують коментатори.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...