Елітні маєтки й авто: У мережі показали, як живе зампрокурора Івано-Франківщини (фото)

Фото: Prosud

Перший заступник прокурора Івано-Франківської області Володимир Торованін володіє великим переліком нерухомого майна, починаючи від земельних ділянок і закінчуючи елітними маєтками. Про це у Facebook пише Центр протидії корупції, повідомляють Патріоти України.

"У власності прокурора і його сім'ї досить непоганий перелік - квартира в Івано-Франківську площею 97 м2, 4 земельні ділянки в місті Суходіл Івано-Франківської області загальною площею 26 соток, 4 земельні ділянки в місті Яремче площею 20 соток і 2 будинки в місті Яремче 334 м2 і 229 м2", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Центрі протидії корупції зазначають, що один із маєтків прокурора в курортному місті Яремче виявився чинним готелем під назвою "Садиба Бойківчанка".

Однак ніяких відомостей про доходи, отриманих від ведення бізнесу або здачі майна в оренду, в деклараціях прокурора і його дружини немає. Крім того, державні службовці не мають права вести підприємницьку діяльність.

Зокрема, дружина прокурора Оксана Торованіна є начальником управління праці та соцзахисту виконкому Яремчанської міськради. Старший син прокурора Святослав Торованін більше двох років працює прокурором Івано-Франківської місцевої прокуратури, а молодший син Назар Торованін є студентом юридичного факультету Прикарпатського національного університету.

"Практично вся сім'я прокурора Торованіна - держслужбовці, а, отже, і їхні доходи - виключно невелика заробітна плата. Це підтвердив і аналіз декларацій прокурора за 2014 року, 2015 і 2016. Згідно з ними, дохід прокурора і його сім'ї за три роки - 1 млн 666 грн", - зазначили в ЦПК.

Крім того, у власності прокурора також виявили два автомобілі - SsangYong Rexton 2008 року випуску і Subaru Legacy 2004 року.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...