Елітні маєтки й авто: У мережі показали, як живе зампрокурора Івано-Франківщини (фото)

Фото: Prosud

Перший заступник прокурора Івано-Франківської області Володимир Торованін володіє великим переліком нерухомого майна, починаючи від земельних ділянок і закінчуючи елітними маєтками. Про це у Facebook пише Центр протидії корупції, повідомляють Патріоти України.

"У власності прокурора і його сім'ї досить непоганий перелік - квартира в Івано-Франківську площею 97 м2, 4 земельні ділянки в місті Суходіл Івано-Франківської області загальною площею 26 соток, 4 земельні ділянки в місті Яремче площею 20 соток і 2 будинки в місті Яремче 334 м2 і 229 м2", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Центрі протидії корупції зазначають, що один із маєтків прокурора в курортному місті Яремче виявився чинним готелем під назвою "Садиба Бойківчанка".

Однак ніяких відомостей про доходи, отриманих від ведення бізнесу або здачі майна в оренду, в деклараціях прокурора і його дружини немає. Крім того, державні службовці не мають права вести підприємницьку діяльність.

Зокрема, дружина прокурора Оксана Торованіна є начальником управління праці та соцзахисту виконкому Яремчанської міськради. Старший син прокурора Святослав Торованін більше двох років працює прокурором Івано-Франківської місцевої прокуратури, а молодший син Назар Торованін є студентом юридичного факультету Прикарпатського національного університету.

"Практично вся сім'я прокурора Торованіна - держслужбовці, а, отже, і їхні доходи - виключно невелика заробітна плата. Це підтвердив і аналіз декларацій прокурора за 2014 року, 2015 і 2016. Згідно з ними, дохід прокурора і його сім'ї за три роки - 1 млн 666 грн", - зазначили в ЦПК.

Крім того, у власності прокурора також виявили два автомобілі - SsangYong Rexton 2008 року випуску і Subaru Legacy 2004 року.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...