Епатажна українська реперша Alyona Alyona заявила, що її обманом затягли на форум президента Петра Порошенка

За словами Алени Савраненко, районний чиновник вирішив вислужитися перед начальством. В результаті підставив всіх.

Голова Баришівської районної адміністрації запросив «зірку» Мережі на конференцію, начебто заявивши, що там зберуться люди заради допомоги її дитячому садку, зазначають Патріоти України.

«Маю відповісти на звинувачення щодо моєї участі в політичному заході партії БПП. Мені зателефонував Голова Баришівської районної адміністрації та запропонував взяти участь у конференції, в якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю моєму садочку. Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборну капманію Петра Порошенка. Тому, при першій ліпшій можливості, покинула цей захід, оскільки не бажаю мати відношення до будь-якої з політичних організацій», - написала Alyona Alyona у Фейсбуці.

Алена Савраненко, більш відома як реп-виконавиця Alyona Alyona, 5 років пропрацювала вихователькою в дитячому садку під Києвом. У жовтні 2018 року в Мережі з'явився її перший кліп на пісню «Рибки». Відео швидко стало вірусним і набрало вже більше 1 330 000 переглядів.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...