"Есть у кого-нибудь личные вещички Чикатилы?": Сотник прокоментував новину про прийом речей вбитого Мотороли у музей Петербурга

У Санкт-Петербурзі в культурно-виставковому центрі "Світ війни" для експозиції "Музей Новоросії" з Донецька доставлять особисті речі вбитого терориста Павлова.

Терорист Моторола. Фото:Корреспондент.net

"Есть у кого-нибудь личные вещички Чикатилы? Сдайте в питерский музей - примут с благодарностью". Саме так відомий російський журналіст Олександр Сотник у своєму Facebook прокоментував новину про те, що в Санкт-Петербурзі в культурно-виставковому центрі "Світ війни" для експозиції "Музей Новоросії" з Донецька доставлять особисті речі вбитого командира одного з підрозділів ополчення сепаратистів самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) Арсена Павлова, відомого за позивним Моторола на дев'ятий день після його загибелі. Про це повідомляє агентство Росбалт з посиланням на директора музею Германа Владімірова, передають Патріоти України.

У центрі сказали, що у них є експонати від інших загиблих лідерів озброєних формувань – убитих в 2015 році Олексія Мозгового і Павла Дрьомова з "ЛНР".

"У нашому музеї є речі Олексія Борисовича Мозгового, Павла Леонідовича Дрьомова, а від "Спарти" (підрозділ Мотороли) експонатів поки що не було. Але, звичайно, ще не гарантовано, що вони будуть доставлені. Можуть бути певні проблеми в зв'язку з тим, що в Донецьку підвищені заходи безпеки", - сказали в "Світі війни".

"Музей Новоросії" в Петербурзі відкрився 10 травня 2015 року. Його директором і засновником став Герман Владіміров, який очолює некомерційну організацію "Світ війни", яка займається відправкою гуманітарної допомоги на Донбас.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...