Етапування вже не витримає: Стан Сенцова погіршився, українець відмовляється від госпіталізації, - адвокат

Схоже всі спроби, навіть в оточенні Путіна, розтлумачити кремлівському диктатору, що вигідніше амністувати українця ніж дочекатись його смерті виявилися марними. Процес запускався кілька разів, і весь час зупинявся через впертість недолугого «чекіста».

 Сенцов голодує майже три місяці


Стан українського політв'язня Олега Сенцова погіршується, повідомив його адвокат Дмитро Дінзе після відвідування режисера в колонії, повідомляють Патріоти України.

За словами юриста, у його підзахисного знизився гемоглобін, розвинулася анемія, пульс низький, близько 40 ударів в хвилину. Дінзе підкреслив, що Сенцова двічі намагалися умовити їхати в лікарню через проблеми з серцем. Він відчуває слабкість у всьому тілі.

Адвокат також розповів, що український режисер проти переведення в громадянську лікарню міста, тому що "завідувач реанімаційним відділенням агресивно до нього ставиться, і найімовірніше, може тільки нашкодити йому".

У будь-яку іншу лікарню він також відмовляється їхати. За словами Дінзе, Сенцов може не витримати етапування і померти.У той же час, український політв'язень не збирається припиняти голодування.

Нагадаємо, Сенцов почав голодування 14 травня 2018 року. Він вимагає звільнити всіх утримуваних Росією українських політв'язнів У липні режисер пережив другу кризу голодування, після чого погодився вживати по дві ложки харчової суміші щодня.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...